Ne cerem scuze dar din cauza temperaturilor ridicate nu mai putem face livrari in afara Bucurestiului

Cremă de unt


Leonidas

Manon Café ciocolata cu lapte

Lasati-va cuceriti de cea mai seducatoare pralina. Intr-un invelis de ciocolata lapte, Manon café exprima intensitate datorita umpluturii de crema de unt cu aroma de cafea, de..

Leonidas

Manon Café ciocolata neagra

Lasati-va cuceriti de cea mai seducatoare pralina. Intr-un invelis de ciocolata neagra, Manon café exprima intensitate datorita umpluturii de crema de unt cu aroma de cafea, de..

Leonidas

Manon Café ciocolata alba

Lasati-va cuceriti de cea mai seducatoare pralina. Intr-un invelis de ciocolata alba, Manon café exprima intensitate datorita umpluturii de crema de unt cu aroma de cafea, deas..

Leonidas

Manon ciocolata alba

O varianta a placerii oferite de pralina Manon Café. Mai compacta, Manon ofera invelisul sau de ciocolata alba spre deliciul vostru. Umplutura de crema de unt cu aroma de cafea..

Leonidas

Eve ciocolata lapte

Plecati intr-o calatorie in tara gusturilor. Sub invelisul din ciocolata lapte, Eve dezvaluie o umplutura de crema de unt parfumata cu arome catifelate si dulci de banana. O n..

Leonidas

Mystère ciocolata neagra

Un interior condimentat mascat de o aroma puternica. Mystère, cu umplutura de crema de unt cu aroma de fistic sub invelisul de ciocolata neagra, va transpune in alta lume. Savu..

Leonidas

Irresistible ciocolata alba

Un cuplu de arome irezistibile. Sub invelisul de ciocolata alba aceasta pralina ascunde o umplutura de crema de unt cu o savoare de căpșuni și rubarbă, ușor dulce și fructat, și ..

Leonidas

Eve ciocolata neagra

Plecati intr-o calatorie in tara gusturilor. Sub invelisul din ciocolata neagra, Eve dezvaluie o umplutura de crema de unt parfumata cu arome catifelate si dulci de vanilie. O ..

Leonidas

Désiré ciocolata alba

O pralina care stie sa se faca dorita. Desire dezvaluie note subtile gratie invelisului de ciocolata alba care ascunde o umplutura de crema de unt cu aroma de ananas. Arome i..

Leonidas

Lingot ciocolata neagra

Uniune perfecta crocanta si fina. Sub invelisul de ciocolata neagra, Lingot este o comoara. Invelisul de crema de unt cu aroma de cafea si pralina ofera o senzatie crocanta..

Leonidas

Lingot ciocolata lapte

Uniune perfecta crocanta si fina. Sub invelisul de ciocolata lapte, Lingot este o comoara. Invelisul de crema de unt cu aroma de vanilie si pralina ofera o senzatie crocan..

Showing 1 to 11 of 11 (1 Pages)