Ne cerem scuze dar din cauza temperaturilor ridicate nu mai putem face livrari in afara Bucurestiului

Ganache


Leonidas

Noir de Noir ciocolata neagra

Noir de Noir , o dorinta care emana arome condimentate si puternice. Acest « ganache fondant », umplut cu crema intensa de ciocolata neagra, ofera o variatie puternica pe tema ..

Leonidas

Floranger ciocolata neagra

O pralina intensa cu un miez fructat si arome de citrice. Acest intens ganache de ciocolata neagra, se lasa savurat pentru a descoperi parfumul florilor de portocal. Savurati..

Leonidas

Avelanne ciocolata lapte

Cu gust generos si cremos, Avelanne asociaza blandetea laptelui cu aroma suava a alunei. Lasa¬¬ti-va cuprinsi de umplutura cu aroma de alune ale acestui ganache de ciocolata cu..

Leonidas

Dressé Noisette ciocolata lapte

O eleganta colina spritata care te topeste de placere. Aceasta spirala de crema de frisca cu ciocolata acoperita cu o aluna intreaga va ofera un moment de savoare extrema, punc..

Leonidas

Palet 72%

Toata puterea ciocolatei amare se regaseste in Palet 72%. Aceasta pralina combina doua arome intense, ale uneia din cele mai puternice ciocolate, cu o crema ganache, invelita ..

Leonidas

Ganache ciocolata lapte

Ciocolata in toata splendoarea ei, cu amprenta Leonidas. Aceasta reteta subtila bazata pe un amestec clasic de ciocolata lapte si crema este reinventata de Leonidas pentru a va..

Leonidas

Tosca ciocolata neagra

Puterea ciocolatei accentuata de o picatura de rom. Acest invelis de ciocolata neagra, umplut cu o crema ganache cu rom, va ofera o aroma puternica, accentuata subtil de un str..

Leonidas

Duetto Strawberry & Balsamic

Duetto Strawberry & Balsamic: O surprinzatoare combinatie de otet balsamic si capsuna,o dulce si delicioasa creatie. ciocolata neagra cu capsuni si otet balsamic din Modena..

Leonidas

Duetto Nougat & Sesame ciocolata lapte

Duetto Nuga & susan: aroma dulce cu gust de seminte de susan, combinate cu nuga creează un bogat si senzational gust . • ciocolată lapte cu crema de nuga, ganache si semin..

Leonidas

Duetto Blanc Yuzu & Fruit du Dragon

Ganache  ciocolata neagra cu Yuzu si fructul Dragonului..

Leonidas

Coeur zmeura

Un moment de tendrete dulce si seducator. Ciocolata alba cremoasa constituie invelisul acestei inimioare irezistibile. O delicioasa declaratie de dragoste umpluta cu crema gana..

Leonidas

Coeur noir de noir

Crema ganache de ciocolata neagra invelita in ciocolata neagra..

Showing 1 to 12 of 12 (1 Pages)