Ne cerem scuze dar din cauza temperaturilor ridicate nu mai putem face livrari in afara Bucurestiului

Pralinate


Leonidas

Noisette Masquée ciocolata alba

Ca un relief evocand varfurile acoperite de zapada, un gust delicat si pralinat. Aceasta pralina se compune din ciocolata alba cu umplutura puternic pralinata si o aluna intrea..

Leonidas

Noisette Masquée ciocolata neagra

CSub o foma ondulata, un gust cu totul puterrnic si pralinat. Aceasta pralina se compune din ciocolata neagra cu umplutura puternic pralinata si o aluna intreaga..

Leonidas

Noisette Masquée ciocolata lapte

Sub o foma ondulata, un gust cu totul puterrnic si pralinat. Aceasta pralina se compune din ciocolata lapte cu umplutura puternic pralinata si o aluna intreaga..

Leonidas

Louise ciocolata neagra

Un nume de mare doamna cu o inima cremoasa. Invelisul crocant de ciocolata neagra decorat cu un elegant L, ascunde o umplutura pralinata cu aroma dulce de caramel. Un amestec i..

Leonidas

Louise ciocolata lapte

CUn nume de mare doamna cu o inima cremoasa. Invelisul crocant de ciocolata lapte decorat cu un elegant L, ascunde o umplutura pralinata cu aroma dulce de caramel. Un amestec ..

Leonidas

Louise ciocolata alba

CUn nume de mare doamna cu o inima cremoasa. Invelisul crocant de ciocolata alba decorat cu un elegant L, ascunde o umplutura pralinata cu aroma dulce de caramel. Un amestec i..

Leonidas

Gianduja ciocolata lapte

Gustul pralinat suprem. Gianduja este o ciocolata lapte unica cu o crema pralinata pura care contine alune fin macinate, prezentat intr-un ambalaj auriu. Pentru amatorii de gus..

Leonidas

Giantina ciocolata lapte

Un gust cremos amestecat cu sparturi de biscuiti. Acest pralinat pur, cu subtile bucatele de biscuiti imbina delicatetea pralinatului cu crocantul foitajului intr-un ambalaj de..

Leonidas

Giamanda ciocolata lapte

Un gust cremos amestecat cu sparturi de biscuiti. Giamanda este Gianduja suava la Leonidas imbogatita cu sparturi de migdale caramelizate din California, in ambalajul sau argin..

Leonidas

Buche Pralinée ciocolata neagra

Initial crocanta, in final cremoasa. Mica buturuga crocanta este compusa dintr-un invelis puternic de ciocolata neagra care ascunde o crema pralinata. O reusita imbinare a cioc..

Leonidas

Buche Pralinée ciocolata lapte

Initial crocanta, in final cremoasa. Mica buturuga crocanta este compusa dintr-un invelis puternic de ciocolata lapte care ascunde o crema pralinata. O reusita imbinare a cioco..

Leonidas

Bûche Pralinée ciocolata alba

Initial crocanta, in final cremoasa. Mica buturuga crocanta este compusa dintr-un invelis puternic de ciocolata alba care ascunde o crema pralinata. O reusita imbinare a ciocol..

Leonidas

Casaleo ciocolata neagra

O pralina crocanta si aerata totodata. Casaleo va ofera doua senzatii : sub un strat de ciocolata neagra, orezul expandat izbucneste dintr-un strat pralinat cremos. Apreciem cr..

Leonidas

Casaleo ciocolate lapte

O pralina crocanta si aerata totodata. Casaleo va ofera doua senzatii : sub un strat de ciocolata lapte , orezul expandat izbucneste dintr-un strat pralinat cremos. Apreciem cr..

Leonidas

Casaleo ciocolata alba

O pralina crocanta si aerata totodata. Casaleo va ofera doua senzatii : sub un strat de ciocolata alba, orezul expandat izbucneste dintr-un strat pralinat cremos. Apreciem cr..

Leonidas

Carré Croquant ciocolata neagra

Compuneti-va propriul carou amarui si crocant. Sub forma sa stricta si echilibrata, acest carou crocant amarui recunoaste inclinatia pentru voluptatea suava al pralinatului aer..

Leonidas

Carré Croquant ciocolata lapte

Compuneti-va propriul patrat amarui si crocant. Sub forma sa stricta si echilibrata, acest patrat crocant ciocolata lapte recunoaste inclinatia pentru voluptatea suava al prali..

Leonidas

Marron ciocolata neagra

O castana decojita cu o aroma care iese din obisnuit. In invelisul de ciocolata neagra in forma de castana, umplutura pralinata se amesteca cu alunele caramelizate. O castana c..

Leonidas

Noisette Masquée ciocolata alba

O castana decojita cu o aroma care iese din obisnuit. In invelisul de ciocolata lapte in forma de castana, umplutura pralinata se amesteca cu alunele caramelizate. O castana cr..

Leonidas

Forever praliné ciocolata lapte

O inima puternica, o haina de catifea. Acest invelis elegant de ciocolata lapte in forma de inima ascunde o umplutura pralinata. In ambalajul sau seducator rosu pasional, este ..

Showing 1 to 20 of 22 (2 Pages)