Ne cerem scuze dar din cauza temperaturilor ridicate nu mai putem face livrari in afara Bucurestiului

Ciocolata plina


Leonidas

Manneken Pis ciocolata lapte

Un petit Belge craquant de douceur. Le plus célèbre Belge se déguise en friandise et a choisi le délicieux chocolat Leonidas 100% pur beurre de cacao pour se laisser croquer. S..

Leonidas

Napolitain ciocolata lapte

Ciocolata Leonidas, pur si simplu. Acest careu de ciocolata compacta este compus din ciocolata lapte pura, pentru un moment pur si natural de ciocolata..

Leonidas

Napolitain Nibs ciocolata neagra

Ciocolata Leonidas, experienta si traditie. Acest careu de ciocolata amaruie intensa cu sparturi de boabe de cacao, dezvaluie un moment crocant de ciocolata pura...

Leonidas

Napolitain Orange ciocolata neagra

Du chocolat Leonidas, tout simplement. Ce carré de chocolat noir exhale une saveur orange, pour un moment chocolaté pur et fruité...

Leonidas

Napolitain 72% ciocolata neagra

Ciocolata Leonidas, pur si simplu. Acest careu de ciocolata intensa, compusa din ciocolata pura cu continut de 72% cacao, intruchipeaza un moment de ciocolata pura si intensa...

Leonidas

Napolitain Feuilletine ciocolata lapte

Ciocolata Leonidas, experienta si traditie. Acest careu de ciocolata este compus din ciocolata lapte garnisit cu bucatele de biscuti, pentru un moment crocant de ciocolata pura..

Leonidas

Napolitain ciocolata alba

Ciocolata Leonidas , pur si simplu. Acest careu de ciocolata alba, compact, va ofera un gust adevarat de ciocolata alba, pentru un moment fin de ciocolata alba pura...

Leonidas

Napolitain ciocolata neagra

Ciocolata Leonidas, pur si simplu. Acest careu de ciocolata compacta este compus din ciocolata neagra pura, pentru un moment pur si natural de ciocolata..

Leonidas

Finesse ciocolata neagra

Ciocolata Leonidas, pur si simplu. Acest medalion de ciocolata neagra, decorat cu capul razboinicului Leonidas, reprezinta puterea brandului nostru prin textura crocanta si tot..

Leonidas

Finesse ciocolata lapte

Ciocolata Leonidas, pur si simplu. Acest medalion de ciocolata lapte, decorat cu capul razboinicului Leonidas, regasiti aceeasi esenta a ciocolatei Gianduja asa cum o concepe..

Showing 1 to 10 of 10 (1 Pages)