Corporate
Facebook
Instagram
Acasa Corporate

Corporate

CADOURI CORPORATE

Furnizor oficial al Curtii Regale Belgiene, intelegem ca relatiile de business sunt foarte importante pentru fiecare companie.
Modalitatea in care va exprimati aprecierea si respectul fata de partenerii de afaceri contribuie la dezvoltarea comunicarii si apropierea fata de acestia.

Brandul Leonidas, de asemenea, se preocupa sa vina in intampinarea clientilor sai cu cele mai inspirate aranjamente.
Va invitam sa alegeti din varietatea de cutii, ballotin-uri, aranjamente sau cosuri!

De asemenea, stim ca fiecare partener are particularitatile sale. Din acest motiv am creat chiar un configurator de ballotin unde va puteti crea propriul mix cu praline Leonidas. Astfel, puteti oferi un cadou personalizat cu pralinele Leonidas preferate, iar  partenerul dvs de business se va simti unic.

 

Garanția internațională a calitatii
Compania Leonidas are integrat standardul de control al calității HACCP (Hazard Analysis și Critical Control Points ) pentru a asigura un nivel ridicat de siguranță și securitate în lanțul de producție și livrare al produselor sale.

CUTII CADOU CU PRALINE LEONIDAS

Se pot alege cutii pentru doamne sau pentru domni, cu un buget economic, mediu sau premium, astfel incat persoana care primeste sa fie incantata.

Design-ul cutiilor poate fi clasic sau modern, sa aminteasca de Belgia si ciocolata premium, intotdeauna elegant si rafinat.

Vezi cutiile cu praline

BALLOTIN PRALINE BELGIENE LEONIDAS

Aceasta forma de amabalare da posibilitatea de a alege culoarea panglicii, cat si si paleta de gramaje, astfel incat se poate optimiza bugetul alocat.

Varianta preferata de majoritatea companiilor este cea ''asortata/mix" care contine praline alese din diverse sortimente, cu gusturi, texturi si arome diferite.

Continutul se poate alege in functie de preferinte: ciocolata alba, ciocolata neagra, ciocolata cu lapte.

Vezi Ballotin

COSURI CADOU LEONIDAS

Produsele de ciocolaterie Leonidas, cat si alte produse asortate, pot constitui un cadou gourmet pentru partenerii de afaceri.

Calitatea produselor, raritatea si marca acestora sunt ingrediente care transmit aprecierea si respectul catre clientii, furnizorii sau colaboratorii unei companii.

Va puteti creea un cos personalizat dintr-o gama larga de produse. Puteti alege din gamele noastre de produse de Confiserie, Gourmet , Bauturi si Cadouri pentru a va creea cosul dumneavoastra.